ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Ερωτήσεις-Απαντήσεις FAQ

Ερωτήσεις-Απαντήσεις FAQ

Εγγραφείτε ως μέλος της ΑΜΚΕ σας προσφέρει πολλά οφέλη. Θα έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες και εργαλεία που αφορούν την υγεία, θα μπορείτε να συμμετέχετε σε εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες, και θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με άλλα μέλη της κοινότητάς μας.

Για να συμμετάσχετε σε μια από τις δράσεις μας, πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες δράσεις και προγράμματα. Ακολουθήστε τις οδηγίες για την εγγραφή και τη συμμετοχή στις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν.

Οι τελευταίες ερευνητικές εργασίες μας επικεντρώνονται σε θέματα υγείας και προώθησης της ευημερίας. Μελετούμε τις τάσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με χρόνιες νόσους και αναζητούμε νέες προσεγγίσεις και λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η αποστολή της ΑΜΚΕ είναι να παρέχει υποστήριξη και πληροφόρηση σε ασθενείς με χρόνιες νόσους και τους συγγενείς τους. Στόχος μας είναι να ενισχύουμε την ευαισθητοποίηση, την εκπαίδευση και την πρόληψη για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής τους.

Η ΑΜΚΕ απευθύνεται σε ασθενείς με χρόνιες νόσους, τους συγγενείς τους και τους επαγγελματίεςΥγείας. Επίσης, μπορούν να επωφεληθούν από την ΑΜΚΕ ερευνητές, εθελοντές, οργανισμοί υγείας και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για την προώθηση της υγείας και την υποστήριξη ασθενών με χρόνιες νόσους.

Η ΑΜΚΕ μπορεί να βοηθήσει έναν ασθενή με χρόνια νόσο παρέχοντας πληροφορίες, εκπαίδευση, υποστήριξη και προγράμματα πρόληψης. Επίσης, προωθούμε την επικοινωνία και την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των ασθενών, προσφέροντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις τους.

Η ΑΜΚΕ προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών για ασθενείς με χρόνιες νόσους και τους συγγενείς τους. Αυτές περιλαμβάνουν πληροφόρηση για την πάθηση, υποστήριξη για τη διαχείριση της νόσου, εκπαιδευτικά προγράμματα, συνομιλίες με άλλους ασθενείς και προσφορά ψυχοκοινωνικής υποστήριξης.

Για να επικοινωνήσετε με την ΑΜΚΕ, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας για να αποστείλετε τα μηνύματά σας. Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση που αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας.

Η ΑΜΚΕ προσφέρει δυνατότητες εθελοντικής εργασίας σε διάφορους τομείς. Μπορείτε να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις, προγράμματα ευαισθητοποίησης, εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες που στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής ασθενών με χρόνιες νόσους.

Ναι, μπορείτε να συμμετάσχετε σε κάποιο από τα εκπαιδευτικά προγράμματα μας ακόμα κι αν δεν είστε μέλος της ΑΜΚΕ. Απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα προγράμματα και τις οδηγίες συμμετοχής.

Η ΑΜΚΕ μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις συναισθηματικές και κοινωνικές προκλήσεις της χρόνιας νόσου σας παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη, συνομιλίες με άλλους ασθενείς, εκπαιδευτικά υλικά και προγράμματα που απευθύνονται σε αυτές τις προκλήσεις.

Για να κάνετε μια δωρεά στην ΑΜΚΕ, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για την καταχώριση μιας δωρεάς. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, τραπεζική μεταφορά και ηλεκτρονικά πορτοφόλια.

Το δωρηθέν χρήμα στην ΑΜΚΕ χρησιμοποιείται για την υποστήριξη και την προώθηση των δραστηριοτήτων και των προγραμμάτων που παρέχουμε. Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη εκπαιδευτικών υλικών, την οργάνωση εκδηλώσεων, τη διατήρηση της ιστοσελίδας μας και την υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους.